6 ting, du skal have i dit hus, når venner kommer på besøg med deres børn

Når venner kommer på besøg med deres børn, er det svært at vide, hvad de har brug for. Hvis du har mange børn i dit hus, er du sikkert godt rustet til besøget. Men hvis ikke, så er der nogle ting, der kan være med til at gøre besøget sjovere for begge parter! Her er en liste over 6 ting, der vil være nyttige at have i dit hjem, når venner kommer på besøg med deres børn:

1) En popcornmaskine

Alle kan lide popcorn, både børn og voksne. Det, at du har en popcornmaskine, som sågar er en rigtig popcornmaskine, hvor man kan se at se poppes, ligesom når man skal i biografen, vil allerede være et hit, bare når man ser fremgangsmåden. Man kan få popcornmaskiner i mange forskellige størrelser. De fås i de helt store og traditionelle modeller, men du kan også få mindre bord-modeller, som du kan gemme væk i et skab.

2) En sansegynge

En sansegynge er en stor og bred gynge, som få sanserne frem i alle børn. sansegynger kan bruges både til de mindste børn, men også til de større børn, da man kan hænge en sansegynge op indenfor, så dine venner børn kan gynge og hygge sig, imens i taler voksensnak eller får jer en drink.

3) Bogreoler, fulde af bøger

Alle børn kan lide at læse eller at kigge i bøger. Sørg for at have en reol med en masse forskellige bøger. Bøger med tekst, bøger med billeder, bøger med lyde og følelsesfunktioner. Det kan få børn til at fordybe dig i flere timer, hvis de har nok bøger at kigge i.

4) Slik

En af de absolutte favoritter hos børn, det er søde sager: Slik. Hvis du giver dine venners børn slik, hver gang de kommer hjem til dig, så vil børnene hurtigt finde ud af, at glæde sig over at besøge jer. Det er et nemt og forholdsvis billigt “trick” til at få ungerne til at elske at være hos jer.

5) Unikt legetøj og spil

Børn i alle aldre skal underholdes med legetøj eller spil. Hvis ikke man gar bøger, så er det en god ide at have legetøj, som kan holde børnene optaget af leg. Det kan også være spil i kan spille alle sammen, hvor børnene kan være med.

6) Legetårn i haven

Udendørslegetøj er altid et hit for børn, især hvis vejret er til det. At holde grillfester med dine venner, holder dine venner glade og tilfredse, derfor skal der også være noget til børnene, som holder dem beskæftiget. Det kan være et legetårn, gynger eller en trampolin.