Bliv klar til sommeren med skøn sommermad

Intet skriger sommer som kød på grillen, kartoffelsalat og en frisk frugtdessert. Noget af det vi glæder os mest til, når sommeren melder sin ankomst, er det gode vejr og muligheden for at sidde ude på terrassen og spise aftensmad og drikke kaffe til langt ud på aftenen.

 

Hvis du gerne vil i sommerhumør, kan du allerede nu forberede dig på at lave sommerens forskellige retter, som for eksempel at prøve en måltidskasse eller plante et æbletræ.

 

Skab sommerstemning med god mad

Du kan tage sommeren på forskud ved at begynde at lave lækre retter, der giver en skøn sommerlig stemning. Du kan for eksempel lave lækre salater med det frugt og grønt, som er i sæson, eller du kan lave kartoffelsalat eller pastasalat.

 

Der er uendelige muligheder, og du kan tilmed gøre det nemt for dig selv ved at investere i årstiderne kasser, hvor du får mulighed for at få en færdigpakket kasse med de varer, du har brug for leveret lige til døren. Udover at det er nemt, giver det dig også mulighed for at udvide horisonten lidt. Du kan prøve nogle af de forskellige opskrifter, som bliver sendt til dig, og de forskellige ting, du skal bruge til den ret, er pakket i kassen.

 

Plant et æbletræ

Sommeren byder altid på forskellige lækre frugter, som kan bruges som snack, i en salat eller i en dessert. Når sommeren melder sig er det med at nyde de frugter, der er i sæson. Hvis du gerne vil have frisk frugt lige til at plukke uden for døren kan du for eksempel plante et stort æbletræ.

 

Æbler kan bruges til mange ting. Du kan for eksempel bruge æbler i en frisk sommersalat, og du kan bruge den i utallige desserter. Den klassiske æblekage med makroner og flødeskum er et hit hos de fleste, men du kan også kaste dig ud i andre desserter med æbler som for eksempel en tærte. Der er mange muligheder.