En shampoobar holder håret rent – på den rigtige måde

Jeg er begyndt at bruge en shampoobar, i stedet for den flydende shampoo, jeg plejede at bruge, og det har gjort en forskel. Jeg blev anbefalet, at prøve en shampoobar i første omgang, fordi der skulle være mindre skadelig kemi i, og eftersom jeg har døjet med tør og irriteret hovedbund, tager jeg altid imod al den hjælp jeg kan få. 

Den har hjulpet hurtigt og effektivt

Jeg skulle lige vænne mig til at stå med en god gammeldags shampoobar, fremfor at bruge den flydende, jeg altid har brugt. Det er en anelse lettere at få det flydende ud i håret, men det er jo også noget, med den kemi de putter i det, som ikke altid er så god for din hårbund. Men når du først har fået din shampoobar under vandet og kører den lidt rundt i håret, så skummer det hurtigt op, og den eneste forskel du vil mærke er positiv. Den shampoobar jeg fandt tilfældigvis, på en side med miljøvenligt tøj, var fyldt med gode, naturlige ingredienser som jeg tror har gavnet min hovedbund. Den føles i hvert mindre irriteret og mindre fedtet.

Ikke en vidunderkur, men forsøget værd

Der er sjældent noget der er for godt til at være sandt, og sådan er det også med en shampoobar, men det kan stadig hjælpe. Det løser måske ikke alle problemerne, men det har helt klar hjulpet på de problemer, jeg har haft med min hovedbund. Og det giver jo i og for sig god mening, når man tænker på at bytte en shampoobar med flydende sæbe, er at bytte naturlige ingredienser med potentiel skadelig kemi. Så er det måske meget naturligt min hovedbund takkede mig, ved at være lidt noget mindre irriteret og kløende i løbet af dagen. Det er selvfølgelig op til dig, men det kan anbefales, og det er måske det værd at give det et skud.