Hold den bedste konfirmationsfest for familien

At blive konfirmeret er en helt særlig begivenhed. Der findes ingen bedre dag for mange teenagere, for det er jo netop på denne dag, at man træder ind “i de voksnes rækker”. På denne dag er konfirmanden hovedpersonen, og konfirmanden bades i tætte krammere, lykønskninger, gaver og lækker mad. En konfirmation kræver både penge og en masse planlægning, men arbejdet vil helt sikkert være det hele værd i sidste ende. Det vigtigste er dog selvfølgelig selskabet, og derfor er det enormt vigtigt at have præcis de rigtige gæster med på dagen. Kun sådan kan man få en skøn dag i godt selskab og med en masse grin og grimasser.

Planlægningen

Som sagt er planlægningen af konfirmationen mindst lige så vigtig som selve dagen. For der er rigtig meget, der kan gå galt, hvis man ikke forbereder sig ordentligt på dagen, og det fortjener konfirmanden selvfølgelig ikke. Man er allerede godt på vej, hvis man får sendt indbydelserne til konfirmationerne ud i god til. En fin konfirmations invitation kan gøre hele forskellen for den tidlige planlægning, for herefter kan man begynde at tænke over antal kuverter, siddepladser og det sted, hvor konfirmationen skal afholdes. Der findes mange forskellige slags invitationer, og allerede her kan man sammen med konfirmanden finde frem til, hvilken stil og hvilket udtryk invitationen skal have. På den måde kan modtageren og gæsten fornemme personen bag invitationen og glæde sig til selve dagen på en helt særlig måde.

De smukkeste omgivelser

Også konfirmationens omgivelser betyder rigtig meget for selve festen. Er der dejligt vejr, kan man med fordel afholde sin konfirmation ude i det fri. Her kan gæsterne fornemme solens stråler i ansigtet og nyde den friske luft imellem madretterne. Derudover giver det rig mulighed for at gå en lille tur eller tage en svingom med sin sidemand. Men man kan selvfølgelig ikke altid være så heldig at have godt vejr på sin konfirmationsdag. Og det gør slet ikke noget, for også indendørs fester er rigtig, rigtig hyggelige. Man skal bare sørge for at skab en masse hygge i rummet, og måske endda tænke lidt kreativt. Man kan for eksempel hænge forskellig kunst op på væggene, som gæsterne kan lade sig fascinere og inspirere af. Man kan jo blandt andet hænge et impressionisme maleri op på væggen, og på den måde bringe en del af naturen med indenfor. Impressionisme er nemlig utrolig udtryksfuld, og kan virkelig være med til at give konfirmationen en smule fest og farver.