lørdag, februar 24, 2024
Kultur

Hvor kan man holde de bedste sommerfester i Nordsjælland?

 

Hold sommerfest på en ægte perle

Der er mange steder i Nordsjælland, hvor man kan holde fantastiske sommerfester, men nogle af de bedste muligheder er de mange slotte eller gamle herregårde, der findes så rigeligt af i området. Disse steder har smukke haver og parker, som kan give en smuk og romantisk baggrund til en fest. Et stjerneeksempel er Charlottenlund Slot, som oven i købet har sin egen lille skov. Skal festen vare ud på de små timer, skal der måske natmad til? Og det kan let klares med slottets store grill, hvor en dygtig kok serverer f.eks. luksus hotdogs til hele selskabet mens sommersolen går på hæld.

Når man holder sin sommerfest på slottet, er det endda en mulighed, ud på aftenen, at rykke festen ned til den offentlige strand kun få hundrede meter fra slottet. Så længe man opfører sig nogenlunde anstændigt og ikke larmer for meget, er der intet til hinder for dette. Det dygtige event bureau The Tribe, som har til huse på Charlottenlund Slot, hjælper og rådgiver gerne i den forbindelse. Med sandet mellem tæerne, solen i ansigtet og havet i baggrunden, kan man nyde en dejlig aften med gode kollegaer i helt eventyrlige rammer.

Hvordan holder man så de bedste selskabslege med kollegaer?

Skal sommerfesten være noget helt særligt, bør man overveje at tilføje nogle selskabslege, gerne af den voksne, kulturelle og intelligente slags, så der virkelig bliver tale om en fællesskabende oplevelse af den helt unikke slags. At holde selskabslege med kollegaer kan være en sjov og underholdende måde at styrke båndene og samarbejdet på arbejdspladsen. Og The Tribe har tilfældigvis udviklet et helt særligt teambuilding spil til netop Charlottenlund Slot, som egner sig perfekt til denne slags lejligheder. Deres spil hedder Kongens Kancelli – du kan finde mere om det, ved at besøge deres hjemmeside – og som teambuilding oplevelse, er det helt unikt. Det styrker holdånden og udfordrer samarbejdet på kvikke måder, og det slutter netop på en munter selskabsleg.

 

Få alle med og omfavn hele arbejdspladsen i en oplevelse…

Det er det vigtigt, at man har valgt passende tid og sted. Som f.eks. de royale rammer på Charlottenlund Slot. Så har man et smukt sted, hvor alle kan deltage og føle sig afslappede. Det er også vigtigt, at aktiviteten er relevant og ikke mindst sjov. Gruppe spil eller teambuilding aktiviteter er oplagte, og Kongens Kancelli kombinerer begge dele. Endeligt bør man fokusere på samarbejde, så det er vigtigt, at man vælger en aktivitet, der fremmer samarbejde og styrker holdånden. Det er præcis det, The Tribes teambuilding spil er designet til at gøre.

 

The Tribe er et usædvanligt eventbureau

Folkene bag er antropologer med baggrund i voksenunderholdning, teambuilding og historiske spil, og de har valgt at skabe deres eget koncept for teambuilding i Nordsjælland, henvendt til det kvalitetsbevidste publikum, der søger eksklusive oplevelser med både sjæl og forkælelse.