søndag, juni 23, 2024
artikel

Mal med friske farver

Savner du lidt liv og glæde i boligen når du kommer hjem fra en travl arbejdsdag? Der er nogle, der er gode til at pryde hjemmet med blomster og planter, men mange får ikke vandet, og så ender det bare med at være triste og visne potteplanter, der pryder. Hvis du er en af dem, så bør du læse med her. Der er nemlig en anden måde at få liv, farve og glæde ind i hjemmet, og det er simpelthen med maling!

Dine vægge har et potentiale

Når du ser rundt i dit hjem, så ser du måske kun møbler og andre små ting og sager. Men hvad med væggene? Hvilken rolle spiller de? Hvis de er hvide, så spiller de nok ikke den store rolle, men det kan der ændres på. Prøv at forestil dig, hvis der var klare og energifyldte farver i dit hjem? Det behøver ikke være over det hele, men nogle velplacerede farver kan føre en verden til forskel. 

Start lidt forfra

Mit bedste råd er at starte lidt forfra, og det betyder at møbler og så videre også bør sættes lidt til side. Start fra bunden, og det betyder med maling og med de farver du elsker. Her bør du alliere dig med en lokal maler, der dels kan rådgive dig om farverne, og dels kan udføre selve malerarbejdet. Det er ikke nemt at male pænt, og især ikke hvis man er ude i interessante farveeksperimenter.

Gode priser

Der er gode priser at finde, når man skal lave en aftale med en maler. Det er håndværk, man bør betale for, for resultatet er så meget bedre end det hjemmegjorte. Find en lokal maler, og få eventuelt indhentet flere tilbud. Så kan du komme i gang med at få frisket hjemmet op, det er det værd!