lørdag, juni 22, 2024
artikel

Min fars fødselsdag hvor der opstod et problem

Så blev det endelig onsdag. Jeg havde glædet mig til denne dag, for vi skulle fejre min fars fødselsdag. Vi havde virkelig gjort meget for at det virkelig skulle blive en god fødselsdag. Men først skulle jeg lige i skole, og så skulle jeg efter skulle ud at finde en gave til min far. Jeg tog så i skole. Jeg havde en lang dag i dag. Jeg havde først fri 15 nemlig. Det var virkelig også en kedelig og hård dag i skolen. Jeg var tæt på at falde i søvn flere gange. Jeg ville bare havde det overstået. Vi fik så endelig pause. Jeg brugte pause med veninderne hvor vi spillede lidt bold, og snakkede. Jeg fik også noget frokost så jeg kunne holde resten af dagen ud. Der skete bare det mest frygtelige imens vi spillede bold. Min telefon røg ud af min lomme og lige ned på asfalten. Det gjorde at min skærm smadrede. Det ødelagde virkelig min dag, som jeg ellers havde set frem til længe. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Men der kom min veninde med et rigtig godt forslag. Hun har selv oplevet det samme før, og der sagde hun at hun fik sin skærm fikset hos fixphone.dk. Der fik hun sin skærm skiftet på meget kort tid så jeg valgte at gøre det samme efter skole, når jeg alligevel skulle lede efter en gave til min far. Det endte alligevel godt. Jeg fandt både en gave til min far, og jeg fik min skærm skiftet. Jeg var nu klar til min fars fødselsdag uden jeg behøvede at bekymre mig om noget. Det endte også med virkelig at blive en god fødselsdag, og det så også ud til min far blev virkelig glad for den.