Sexlegetøj kan være det krydderi der redder forholdet!

Sexlegetøj kan være det krydderi der giver jer ny smag på hinanden.

Når det kommer til et forhold så er de næsten hos alle opdelt i forskellige faser. Der er de første 3-6 måneder hvor man ganske enkelt ikke kan få nok af hinanden. Så kommer der nogle år hvor det til dels stadig er nyt og man stadig kærester. Derefter kommer hverdagen for alvor ind, og man begynder at søge lidt tid væk fra sin kæreste. Det er her skillepunktet er. Fanger man den ikke her, så går det unægteligt kun længere fra hinanden. Så finder hun ham stort set altid i garagen hvor han pudser alufælge eller han er på tur med gutterne. Omvendt er hun selv konstant til yoga eller på café tur med tøserne. Man begynder at leve hver sit liv og lever sig langsomt fra hinanden.

Grunden er at man glemmer at tilføje noget climax. I starten af forholdet er der fuld knald på endorfinerne. Man er nyforelsket og kan slet ikke tænke på andet end den anden. Når det begynder at falde lidt til jorden efter nogle måneder, så er det stadig relativ nyt, men endorfinerne svinder. Der mangler den spænding der var i starten. 

Hvad skal der til for at holde spændingen ?

For at holde forholdet spændende, skal man holde et vis climax kørende. Det kan være spændende oplevelser sammen. Rejser er en god ting, men det er ikke noget man gør mere end 1-2 uger om året. Så alt i alt er det nok ikke holdbart i længden. Sex derimod kan noget der. Hold dig lækker for din partner. Glem ikke at tage noget lækkert tøj på. Elsker hun at han har en skjorte på, så tager den af og til på, kun for hende. Elsker han at hun har frækt lingeri på, så skal hun nogen gange overraske ham i det. Den slags er med til at man tænker på hinanden med et smil. Det skal gerne efter flere år være sådan at man sidder på arbejde, tænker på kæresten og smiler frækt.

En anden ting der virker utrolig godt er at eksperimentere med sexlivet. Det behøves ikke nødvendigvis være med sexlegetøj, men det kan gøre det noget nemmere. Ikke mindst siden Fifty Shades fik blid bondage noget af et revival. Lige pludselig blev det lidt mere stuerent at spænde kæresten fast til sengen. Dertil skal der siges at lidt dominans i soveværelset bestemt har en god effekt på forholdet. Det er med sex ligesom det er med mad, det er bare bedre med lidt krydderi.