Skab det skønneste babyværelse med Filibabba

https://littlehappy.dk/filibabba finder du et stort udvalg af Filibabba produkter. Disse produkter er perfekte, hvis du ønsker at indrette dit barns værelse med ordentlige produkter fra et ordentlig brand. Filibabba har produkter som sengetøj. Deres sengetøj er lavet af 100% økologisk bomuld, som sikre den højeste kvalitet. Den sjove legemadras, som kan bruges af alle aldre, og som er et perfekt underlag til leg.

Når du som kunde hos Filibabba køber noget sikre du, at bomuldstekstilerne er produceret korrekt hele vejen igennem værdikæden. Filibabba er, som et af de eneste danske brands GOTS-certificeret. GOTS har fokus på økologi, bæredygtighed og social ansvar. De sikre, at der ikke er børnearbejde på fabrikkerne og, at de ansatte på fabrikkerne bliver behandlet ordentligt.

De fineste ting til børneværelset

Skab det skønneste babyværelse med Filibabbas fantastiske produkter. Når du køber fra Filibabba, får du produkter i høj kvalitet, som er produceret under gode vilkår. Prøv hvalen Christian han er perfekt, hvis dit barn føler sig utryg i mørket. Han kan lyse i forskellige farver, som gør,l at mange små børn hurtigt bliver fascineret af ham.

Dejligste sengetøj: Hos LittleHappy har vi et stort udvalg af Filibabba produkter. Et af vores populære produkter er det skønneste sengetøj fra Filibabba. Det kommer i forskellige størrelser, farver og print. Sengetøjet er lavet af 100% økologisk bomuld. Printet på sengetøjet er håndtegnet og inspireret af naturen. Det dejlige sengetøj har en flot finish, som giver et eksklusivt udtryk. Dit barn vil med sikkerhed elske dette sengetøj.

Sjov legemadras: Med en legemadras fra Filibabba har barnet et underlag for alt slags leg. En legemadras kan bruges af alle aldersgrupper. Hvis du har små børn, kan de ligge på madrassen og enten lege eller slappe af. Den bløde madras gør at de kan ligge på den i lang tid uden at få ondt. Den er helt perfekt til en lur. Til større børn kan den bruges til alt slags leg. Leg med biler, slå kolbøtter osv.

Hvalen Christian: Hvalen Cristian er en sød natlampe, som giver dit barn selskab om natten. Hvalen kommer i forskellige størrelser. Den er perfekt, hvis dit barn har svært ved mørke. Den er også god, hvis dit barns skal lære at falde i søvn alene.

Filibabba tager ansvar

Hvis du ønsker at købe ting til dit barn fra et brand, som tager ansvar, så er det Filibabba, du skal have fat i. Filibabba er, som et af de eneste danske brands GOTS-certificeret. GOTS-certificeret står for Global Organic Textile Standard og har fokus på økologi, bæredygtighed og social ansvar. GOTS har meget fokus på de ansatte på fabrikkerne. De sørger for, at der er bedre hygiejne på arbejdspladserne, ingen børnearbejde, mindsteløn, begrænset arbejdstid, ingen diskrimination samt rettighed til at frit vælge beskæftigelse.

Som kunde hos Filibabba kan du sikre, at alle deres bomuldstekstiler er produceret korrekt hele vejen igennem værdikæden.