lørdag, juni 22, 2024
artikel

Tilbudsportal giver dig billig rengøring i Kolding

Der er rigtig mange der får rengøringshjælp i dag for at fri noget tid til at være sammen i hjemmet el. kunne lægge ekstra kræfter i arbejdet. Og det er der ikke noget at sige til med den travlhed der generelt er i samfundet i dag.

Der er mange familier især, der kan få glæde af at få rengøringshjælp og det er især i store byer som Kolding der er et stort udbud. Netop det udbud kan du drage glæde af når du søger din næste rengøringshjælp, og her kan du læse mere om hvordan.

Tilbudsportal til rengøringshjælp

Du kan bruge en klassisk tilbudsportal til at indhente tilbud på rengøringshjælp, og på den måde sikre en langt bedre pris. En af de tilbudsportaler du kan benytte er privatrengoeringshjaelp.dk, hvor du kan modtage 3 tilbud på din rengøringsopgave.

Vil du gerne have et fokuseret tilbud, kun fra rengøringsfirmaer i kolding, kan du indhente dette via undersiden for netop kolding – her.

Det er en yderst effektive måde at finde den bedste og billigste rengøringshjælp i dit nærområde på. Derudover over så koster det dig ikke en krone medmindre du vælger et rengøringsfirma el. en rengøringsperson til at udfører dit rengøringsarbejde.

Du skal også huske at i 2021 er der et servicefradrag på ca. 25.000 kr. pr. person over 18 i husstanden, og du kan dermed får skattefradrag for alt den private rengøringshjælp du modtager. Skatteværdien er 35%, hvilket vil sige det svare til en endelig besparelse i rengøringen på netop 35%.

Eksempel:

Du hyre en rengøringhjælp hver 2. uge i 3 timer til 150 kr. i timen. Det svare til 11.700 kr. om året, men efter dit skattefradrag har du altså reelt kun betalt 7.605 kr. for al den rengøringshjælp – og så har du ikke engang brugt hele dit servicefradrag.

Behovet og betingelserne for at hyre rengøringshjælp har altså aldrig været større end det er i 2021, og det er rigtig god kombination som du bør benytte dig af mens du kan.