søndag, maj 19, 2024
artikel

Sådan vækster du online

Har du en mindre eller mellemstor virksomhed, hvor du er ene ejer eller har den i et anpartsselskab sammen med andre, er der altid en stor udvikling og fremdrift i at tænke i vækst. Hvordan vækster man, hvad ønsker man at opnå med sin virksomhed og hvordan skal man få processerne til at køre? Det er mange store spørgsmål, som der ikke findes en entydig løsning på, eftersom brancherne og virksomhederne er forskellige, både i forhold til geografien, om der er tale om import eller eksport eller hvilke kundegrupper, de har. En ting er sikkert, og det er, at det kan betale sig at satse online. 

Flere og flere kunder handler online og her gælder det om at være synlig og fange kunderne i det digitale univers, også foran konkurrenterne. Her ser vi nærmere på, hvordan man kan opkvalificere sig indenfor digital markedsføring og SEO, så man synliggør sin virksomhed og skaber vækst online. 

Et kursus der gør en forskel

Når man gerne vil gøre sig mere synlig online, skal man først og fremmest have et digitalt visitkort. Det er bedst med en velfungerende, brugervenlig og hurtigt loadende hjemmeside, hvor kunderne både kan søge informationer, de har brug for samt handle eller kontakte din/jeres virksomhed. Det er virksomhedens ansigt udadtil og her kan man enten vælge selv at lave en hjemmeside eller at få et professionelt firma til at gøre det. Når dette er gjort, vil det være langt mere effektivt at vide mere om og udføre SEO og andre online strategier i praksis, fordi man så kan føre kunderne hen på hjemmesiden, og eller en webshop eller blog.

Et kursus, der gør en forskel i forhold til at lære jer om at skabe synlighed og konvertere noget mere online, er hos https://digitalopkvalificering.dk/. Et godt skridt i forhold til vækst er, at I “vækster ” selv, og opkvalificerer jer i digital markedsføring.